torsdag 3. mai 2012

Deer Dress

Elna sin julekjole er endelig ferdig! Jeg og Jenny gikk på kilometersvis i Køben for å finne butikken til Rasmilla. Hadde funnet mønsteret på Ravelry, men om jeg ikke husker feil så gikk det ikke å bestille/betale med visa.  Innehaver av butikken, Rasmilla aka Sanne Bjerregaard, har mange fine mønster (hvem har ikke drømt om Fionas top?). Dette mønsteret er ikke laga av Sanne da, men det ble funnet via spaning på Fionas top. I allefall, etter mye spasering kom vi fram til butikken. Jeg var desperat gira på å bynne på denne kjolen og gleda meg skikkelig til å se på møsnter og garn. For å gjøre ei kort historie enda kortere; innehver av butikken framsto som ei skikkelig sur kjærring. Ikke noe "hei" der i gården, ikke ett eneste spørsmål om vi så etter noe spesielt og det tok litt tid før vi fant fram til mønster og riktig garn. I mellom tiden kom det inn ei dame med skills på fingerstrikking niva, men som til gjengjels så ut som ei strikkedame. Ho fikk så mye hjelp at vi nesten ikke kom til å fikk betale. Terminalen tok forøvrig ikke VISA, så vi måtte spasere litt til før oppgaven var fullført. Hmmm, rart at en person som alltid svarer "nei takk, det går bra" når butikk personalet spør om det trengs assistanse skal bli så indignert den ene gangen spørsmålet ikke kommer.


På Ravelry; Deer dress

Var passe skeptisk til ganet helt til etter bløtlegginga av ferdig kjole. Det skulle vise seg at garnet ble kjempe fint etter bløtlegging, deilig mykt og med fine nyanser.

2 kommentarer:

trinemamma sa...

Dårlig service er slitsomt, men kjolen ble utrolig lekker :-)

stivheks sa...

oj, en kommentar - så arti :) kjolen ble fin, prøvd ut på bursdagsfeiring i dag. suksess. også har jeg fått strikka litt av restegarnet også. kommer snart.. langt raskere til å strikke enn å legge det ut på nett!