tirsdag 17. august 2010

Drømmebuksen


Tenk å ha en slik bukse.... Må ærlig innrømme at jeg synes dette er den desidert fineste buksen jeg har laget, den ble så og si perfekt :) Håper bare den passer,-og at ikke dagens barn er helt ulik 70 tallets glade barn mtp på størrelse! Mønster fra Barnetøj du selv kan sy,-den gamle danske boka :)
Det er stoff kjøpt og betalt i Lisboa, til en billig penge. Det er herlig fløyel :) Angret allerede på tur hjem at jeg ikke kjøpte mer.. Jeg tror jeg har lært!


Jenny

4 kommentarer:

Heidi sa...

Var ikke den bare lekker-smekker! Mønster fra? Kunne vært noe for Sigursen ja.

stivheks sa...

Heisann heisann :) Ja,-den er bare helt lekker! Det er fra den gamle danske boka, barne tøj du selv kan sy.. Kjempe lett! Kjøpte stoff i lisboa,-og nå angrer jeg at det ikke ble med mer hjem..,men men.. Hvilken størrelse bruker lille siggy no?

jenny

Heidi sa...

Aha? den brune boka som fantes i alle mødres hyller på 80-tallet? Den skal vel finnes et sted.. Sig er jo lang (typ godt over 80 cm), men egentlig ikke så tjukk, derfor jeg tenkte at han kunne gli snasent inn i en slim 70-talls modell.

stivheks sa...

Jepp,-den boka! Mari har den helt sikkert :) Jeg fikk en splitter ny av i gave fra Julie! Veldig mye applikasjoner på noen av mønstra da, noe fint og noe ikke såå fint! Siggi blir nok fin i 70 talls stil! Denne buksa skal ha strikk i ryggen/livet bak, men den er ikke satt på enda.

Jenny